Vi arrangerer camp for barn og ungdom på Vitalitetssenteret 9. – 13. august i år.

Campen består av to deler, en camp for ungdom (13-19 år) mandag 9. august- tirsdag 10. august, og så en camp for barn (6-12 år) onsdag 11. august – fredag 13. august.

Alle dager vil tiden være 10.00-14.00.

Hele uken vil Norges Bandyforbund stille med godt kvalifiserte og utdannete trenere, med erfaring fra alt fra barnehagelag til landslag. Fokus vil være på å lære mer om innebandy og å ha det gøy! Opplegget er tilpasset alle ferdighetsnivåer, og alle er velkommen!

For ungdom vil det være mulig med en grunnleggende innføring i å lede aktivitet for barn i løpet av mandag og tirsdag, og noen ungdommer vil kunne være med som betalte hjelpetrenere onsdag-fredag. Ta kontakt med prosjektleder Torgeir R. Ådland i Norges Bandyforbund på 952 84 773 eller torgeir.adland@nif.idrett.no for mer informasjon.

Tilbudet er gratis, og deltagerne trenger bare å ha med seg treningstøy og innesko. Alt annet utstyr kan lånes i hallen, og det er inkludert lunsj.

FLEST MULIG LENGST MULIG!

Spørsmål?
Ta kontakt med Torgeir R. Ådland, på mail: torgeir.adland@nif.idrett.no eller mobil: 95284773

 

Påmelding skjer på epost til post@fjellkam.no
Legg ved navn og alder på deltaker, hvilken treningsgruppe/lag de eventuelt tilhører, samt kontaktinformasjon til foresatte.