Fjell-kameraterne Innebandy har en lang og broket historie som har sitt utspring i bordtennisgruppen til Fjell-Kameraterne. I den spede begynnelse i 1998 var fredagsinnebandyen i Vikinghallen etter bordtennistreningen et viktig avbrekk fra den vanlige treningsrutinen. Sånn var det i flere år.

Utover høsten 2003 ble det klart at det ble trangere om hallplassen, og at det ville bli vanskelig å opprettholde et uformelt treningstilbud. På et møte etter trening fredag 19. desember 2003 besluttet en gruppe som hovedsaklig besto av bordtennisspillere fra Fjell-Kameraterne å danne en egen innebandyavdeling.

Våren 2004 kom innebandygruppen i gang i forståelse med hovedstyret i klubben og ble innmeldt i Norges Bandyforbund. Trening ble i begynnelsen gjennomført med treningstid lånt fra bordtennisavdelingen. Den påfølgende sesongen deltok laget i serien for første gang. Det resulterte i en seier og resten tap. På årsmøtet 2005 ble innebandy formelt tatt opp som egen avdeling i IL Fjell-Kameraterne.

Innebandyavdelingen vokste jevnt og trutt i årene som fulgte. Etter hvert fikk innebandyen egen treningstid og flere lag.

-I 2012 ble klubben for første gang kvalifisert til 1.divisjon Sør/Vest der man endte på en fjerdeplass. Det er klubbens til nå beste plassering i seriesystemet.

I dag har Fjell-Kameraterne innebandy ca 350 spillere.

Alle er velkommen til å spille hos oss uansett forkunnskaper og ønsket aktivitetsnivå.

I Fjell-Kameraterne innebandy spiller vi hverandre gode!